Fotografering

Tack media!
2016-01-21

Det var längesedan jag skrev och det beror på att livet rusar på i högt tempo. Det har varit roliga och händelserika veckor på arbetsplanet. Hem och hus blir dock lite lidande.

Jag har en del föreläsningar inbokade under våren och det känns spännande och roligt. Jag har hunnit med några föreläsningar redan denna termin och det är fantastiskt att möta alla dessa människor. Jag känner mig så glad och tacksam att jag tog steget och startade mitt eget.

Idag ska jag göra något annorlunda. En kvinna från en fotoskola hörde av sig och ska göra sitt examensarbete. Hon hade läst min bok Kvinnofridsmyten -får vi be om största möjliga tystnad och vill göra ett arbete kring hur det kan se ut i olika hem. Idag kommer hon från Stockholm hit för att fotografera inför sitt arbete. Hon önskar osminkad för att få närheten i bilden, så här sitter jag nu osminkad och väntar på att bli fotograferad. Jag uppdaterar med bilder och jag får tillgång till dem om hon inte vill ha dem hemliga fram till utställningen.

Jag ser fram emot en spännande dag!